Hjelp til Filippinene
15.11.2013

Hjelp til Filippinene

Alvøen og Laksevåg Røde Kors og Laksevåg Røde Kors Hjelpekorps oppfordrer alle i Bergen å hjelpe ofrene på Filippinene. Den humanitære katastrofen er enorm.

Røde Kors mobiliserer nå over hele verden for å hjelpe ofrene på Filippinene. Den humanitære katastrofen er enorm. Ennå har ingen full oversikt over de massive ødeleggelsene og de ufattelige humanitære konsekvensene. Medmennesker har nå akutt behov for øyeblikkelig hjelp i form av mat, vann, nødly, helsehjelp og medisiner. Faren for epidemier er stor, epidemier som alene kan forårsake mer lidelse enn noen kan fatte.

På samme måte som her i Norge, har Røde Kors på Filippinene lokale Røde Kors foreninger spredt over hele landet, også i de hardest rammede områdene. Frivillige fra Røde Kors har allerede gjort en stor innsats og vil fortsette arbeidet så lenge de har midler til det. Det skal vi hjelpe dem med. Pengene som kommer inn til Røde Kors i Norge vil i sin helhet gå til dette formålet, ved å gjøre lokale Røde Kors frivillige på Filippinene bedre i stand til å hjelpe sine egne.

Slik kan du hjelpe:
Det er flere måter å bidra. Du kan gi til bøssebærere fra Røde Kors som nå mobiliseres landet rundt. Men du kan også gi direkte ved hjelp av:

  • Kontonummer:   8200 06 10190
  • Gavetelefon: 820 44 000 (kr 200)
  • SMS: Send HJELP til 2272 (kr 200)